Over Sappelli & Partners


Over Sappelli & Partners


Sappelli & Partners is opgericht door Jolanda Sappelli, een senior HR-manager. Nadat Jolanda meer dan vijfentwintig jaar in uitdagende HR-functies bij grote internationale en beursgenoteerde bedrijven had gewerkt, vond ze het tijd om haar ervaring en haar uitgebreide netwerk op een andere manier in te gaan zetten. Ze besloot een netwerk-organisatie op te richten die zich bezighoudt met vraagstukken op het gebied van organisatieontwikkeling en HR Advies. Verbinding is hierbij het sleutelwoord.

Sappelli & Partners verbindt mensen.

Jolanda Sappelli

Jolanda Sappelli is een senior HR manager met brede internationale ervaring in generalistische HR rollen in de financiële wereld, de gezondheidszorg en de IT. Ze is in staat om (internationale) HR strategieën te ontwikkelen en succesvol te implementeren als onderdeel van het totale business plan van een organisatie. Jolanda heeft veel ervaring met complexe verandertrajecten, het samenvoegen van verschillende bedrijfsculturen, het opbouwen, managen en professionaliseren van (internationale) teams, reorganisaties, kostenbeheersing en kostenbesparing. Daarnaast is ze een uitstekende coach en gesprekspartner op alle niveaus.

Jolanda is een gedreven en enthousiasmerend leider, energiek en inspirerend. Ze heeft een no-nonsense aanpak met oog voor de menselijke aspecten in een organisatie. Haar gevoel voor humor helpt haar én de gesprekspartners de zaken in perspectief te zien en ze is uitstekend in staat om te relativeren. Jolanda heeft passie voor het vak, is praktisch en resultaatgericht.

Download hier Jolanda’s CV.

Partners

Tijdens haar carriere heeft Jolanda Sappelli door met veel mensen samen te werken een uitgebreid netwerk gecreëerd. Jolanda’s kracht daarbij is dat ze een goed gevoel heeft voor intermenselijke relaties en een talent om de juiste mens op de juiste plaats te zetten. In Jolanda’s netwerk zitten professionals en specialisten die tijdens hun jarenlange ervaring op hoog niveau veel bagage hebben verzameld om advies- en interimopdrachten succesvol aan te gaan en tot een goed einde te brengen.

Organisatieontwikkeling is de verbindende factor tussen de professionals in het netwerk van Sappelli & Partners. De expertise van de partners ligt op de gebieden organisatie-advies, verandertrajecten, human resources en communicatie.

NB.: Vanaf 2014 is Jolanda werkzaam als HR directeur van verzekeringsmaatschappij a.s.r. en staan de interim-activiteiten van Sappelli & Partners on hold.